Eerstejaars maken heerlijk buffet!

In de drie domeinen werd begin januari een nieuw project opgestart en het werd vorige week ook alweer afgesloten. Wat gaat de tijd snel als je je amuseert!


In een notendop: in het project STeM ontdekten de leerlingen hoe ze milieubewust hun wagen van 2022 kozen en programmeerden ze een zelfrijdende auto, bij Taal & Cultuur legden de leerlingen hun hART bij kunst en bij Economie & Organisatie ontpopten de leerlingen zich als echte koks.


Deze keer lichten we graag het project Economie & Organisatie uit:
De eerstejaars leerden in het domein Economie & Organisatie om een heerlijk buffet in elkaar te steken. Naast het volledig zelf maken van de gerechten, zorgden de leerlingen voor een aantrekkelijke stand, maakten ze een mooie uitnodiging, zochten ze leuke weetjes op over de herkomst van hun gerecht, berekenden ze de passende hoeveelheden en maakten ze een totale kostenberaming. Lasagne, Poolse pannenkoekjes, loempia's, Cookie Monstercupcakes, Turkse- Italiaanse pizza, nacho's met bijpassende dipsausen, halva, overkoekjes en een lekkere fruitbrochette met bijpassende bananenmilkshake. Loopt het water je ook in de mond bij het horen van de bereide gerechten? We zijn alvast benieuwd wat de volgende groep zal serveren!

Geniet
hier nog even mee!

Contactinformatie

Adres

Lange Violettestraat 65, 9000 Gent

Telefoon
+32 9 223 96 08
Email

humaniora@nieuwenbosch.be

Algemeen directeur

Dhr. Wim Danschutter

Adjunctdirecteur

Dhr. Ulrik De Roover

Laatste nieuws

Volgende activiteit

Geen evenementen

Contacteer ons