Previous Next

GoodFood@School is op dreef! Vandaag was een belangrijke dag waar veel stond te gebeuren. Na een korte uiteenzetting van de resultaten van onze waterproefactie (hoera voor kraantjeswater!), kregen de leerlingen een herbruikbare drinkfles aan een bodemprijs. (Dank aan Rikolto en de directie voor de sponsoring!) Vanaf vandaag kunnen de leerlingen ook gebruik maken van de drie gloednieuwe en supercoole tapkranen. De kraantjes werden door de leerlingen vakkundig ingehuldigd. En dat allemaal terwijl onze kokkin in de keuken een heerlijke seizoensgebonden maaltijd voorbereidde. Santé!

En opnieuw dit jaar duiken we de koffer in ... Vandaag met het 4e jaar! #relationeleenseksuelevorming #voorlichting #opencommunicatie

In de seminaries van 6ASO leerden de leerlingen onder het waakzame oog van EVA lekkere vegetarische gerechten maken. Inspiratie voor volgend jaar op kot?
Donderdag Veggiedag! Geproefd en goedgekeurd!

Previous Next

Het startschot is gegeven: het komende jaar is Nieuwen Bosch een School Food Lab van GoodFood@School. We werken samen met Rikolto rond het thema 'duurzame voeding', in al zijn betekenissen. Op maandag 29 januari 2018 werd de hele school van het project op de hoogte gebracht en er helemaal warm voor gemaakt. Tot binnenkort op één van de vele vervolgacties!

 

Contactinformatie

Adres

Lange Violettestraat 65, 9000 Gent

Telefoon
+32 9 223 96 08
Email

humaniora@nieuwenbosch.be

Algemeen directeur

Dhr. Wim Danschutter

Adjunctdirecteur

Dhr. Ulrik De Roover

Laatste nieuws

Volgende activiteit

Contacteer ons