3 en 4 Toerisme op uitstap

Op 23 september ging 3 toerisme naar zee, terwijl op 3 oktober de leerlingen van 4 toerisme naar Pairi Daiza trokken. Dat het twee heel interessante en mooie uitstappen werden, kan je lezen onder Lees Meer!

Op 23 september ging 3 toerisme naar zee. In het Ensorhuis in Oostende konden we de maskers en de gekke spottende schilderijen van Ensor bewonderen. De kusttram bracht ons naar De Haan. Daar genoten we van de rust, de mooie architectuur en het groen. En tijdens de middagpauze konden nog eens onze voeten in het zand steken op het aangename strandterras. De namiddag stond in het teken van Koninklijk Oostende met een wandeling langs de dijk met het Thermae Palace, de gaanderijen en de koninklijke standbeelden. Via de Visserskaai keerden we moe maar voldoen terug naar het station!

Op 3 oktober trok 4 Toerisme naar Pairi Daiza. Met een B-dagtrip van de NMBS was het echt een beetje reizen langs Geraardsbergen, Lessines, Ath, Brugelette en andere exotische stations….Het werd een zonovergoten dag waarbij we konden genieten van de prachtige architectuur en de mooi aangelegde tuinen van het park. We gingen op zoek naar de Big Five die elke safaritoerist wil zien: we hadden een ontmoeting met de olifanten en raakten onder de indruk van de leeuwen, de luipaarden, de buffels en de neushoorns. We raakten vertederd door de lovebirds die 2 aan 2 in hun prachtige vedertooi aan het zonnen waren. In de namiddag vlogen de uilen, arenden en gieren rakelings langs onze hoofden in de spectaculaire roofvogelshow. We sloten deze heel aangename dag af met een bezoek aan de kangoeroes en een wandeling op de canopy-bridge!

Contactinformatie

Adres

Lange Violettestraat 65, 9000 Gent

Telefoon
+32 9 223 96 08
Email

humaniora@nieuwenbosch.be

Algemeen directeur

Dhr. Wim Danschutter

Adjunctdirecteur

Dhr. Ulrik De Roover

Laatste nieuws

Volgende activiteit

Geen evenementen

Contacteer ons