Previous Next

De leerlingen van 4TO hebben deze morgen een stadswandeling gemaakt samen met de taaluitwisselingstudenten van de school Institut Saint Joseph Sacré Coeur uit La Roche-en-Ardenne. Het was koud maar de moeite waard! Tot binnenkort in de Ardennen!

Previous Next

De leerlingen van 6 toerisme gingen deze week naar Brugge om de prachtige tentoonstelling over Leonardo Da Vinci te bezoeken. Helaas hebben we geen échte Mona Lisa gezien ... maar wel ongelofelijke uitvoeringen van zijn tekeningen!

Om te weten waar het in de lessen over het kusttoerisme nu echt over gaat, trokken de leerlingen van 3 toerisme naar de koning der badsteden, Oostende. Ze namen ook even de kusttram om een kijkje te nemen in De Haan. Het leuke gezelschap, de toffe sfeer, de interessante bezoeken en een stralend zonnetje bleken de ideale mix voor een meer dan geslaagde uitstap!

Foto's te bekijken in ons fotoboek!

In het kader van de lessen toerisme, meer in het bijzonder safari's, bracht 4TO vandaag een bezoek aan de Afrikaanse en andere dieren in Pairi Daiza. Het werd een zonovergoten en leuke dag waarbij we soms in heel nauw contact kwamen met de dieren ... 

Bekijk hier enkele sfeerbeelden.

De leerlingen van het 4de jaar gingen op 11 en 12 mei 2017 op reis naar Versailles en Parijs.

De eerste dag brachten we een bezoek aan het Kasteel en de tuinen van Versailles met een fietstocht door het park. Daarna vertrokken we met de bus naar de jeugdherberg via het 16e arrondissement, de Place de l'Etoile en de Champs-Elysées. De dag werd afgerond op de Butte Montmartre. De tweede dag startte met een fikse wandeling van de Place de la Concorde tot aan de Cathédrale Notre-Dame via de Jardins des Tuileries, het Louvre, de Pont des Arts en de Pont Neuf.


In de namiddag stond een geleid bezoek aan de Centre Pompidou op het programma gevolgd door een boottocht op de Seine tot aan de Tour Eiffel.
Niet te vergeten... we zorgden ook voor de nodige ambiance vóór Beaubourg met de zang- en danstalenten van onze leerlingen. Kortom: een geslaagde tweedaagse met top leerlingen !

 

Les photos? Ici!

Contactinformatie

Adres

Lange Violettestraat 65, 9000 Gent

Telefoon
+32 9 223 96 08
Email

humaniora@nieuwenbosch.be

Algemeen directeur

Dhr. Wim Danschutter

Adjunctdirecteur

Dhr. Ulrik De Roover

Laatste nieuws

09 februari 2018
07 februari 2018
07 februari 2018
06 februari 2018

Contacteer ons