Previous Next

Hoe sterf je door een messteek, wel duizend bijensteken of van verdriet? Vraag het maar aan onze eerstejaars. Zij werden in het project taal en cultuur ondergedompeld in het theater. Ze leerden om op verschillende manieren door de ruimte te bewegen, ze speelden wel vijf sterfscenes, brachten taferelen tot leven en weer tot stilstand en sloten af met een kleine opvoering op het podium.

Previous Next

Leesatelier in de les Frans met onze taaluitwisselingstudenten van de Institut Saint Joseph Sacré Cœur uit La Roche-en-Ardenne. Zij zijn te gast op Nieuwen Bosch en thuis bij leerlingen van het vierde jaar van zondag tot en met woensdag. Lichtfestival, les volgen in het Nederlands, een zoektocht door Gent, ....er valt veel te beleven deze week!

Previous Next

“Het voornaamwoord”! Niet bepaald de tofste leerstof van het tweede jaar, maar wel als het wordt uitgelegd door een leerling van de vijfdes. Meteen ook voor de oudsten een opfrissing!

#crosslevelpeerteaching.

Previous Next

Op donderdag 25 januari was het gedichtendag en dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De leerlingen van 2 MW T b en 2MW S b lieten zich vandaag van hun meest poëtische kant zien met enkele hele mooie creaties als eindresultaat!

Contactinformatie

Adres

Lange Violettestraat 65, 9000 Gent

Telefoon
+32 9 223 96 08
Email

humaniora@nieuwenbosch.be

Algemeen directeur

Dhr. Wim Danschutter

Adjunctdirecteur

Dhr. Ulrik De Roover

Laatste nieuws

09 februari 2018
07 februari 2018
07 februari 2018
06 februari 2018

Contacteer ons