Ook de laatste twee groepen maakten er een culinair spektakel van tijdens hun kookprojecten (domein Economie & Organisatie). Deze eerstejaarsleerlingen stellen zelf hun eten samen (wereldkeuken), zorgen voor een recept, plaatsen de bestelling, maken een uitnodiging en stand, maar maken het eten vooral ook zelf klaar.

Op het moment suprême komen familie en collega's proeven. We zien niets dan blije en verraste bezoekers! Dikke proficiat aan onze koks!

Beleef het eindresultaat nog eens mee in ons fotoboek!

De 2018 editie van Parijs met de vierdes was opnieuw een topper met fantastische leerlingen en leerkrachten, prachtig weer en veel "ambiance".

Op het programma:

Vroeg opstaan, een bezoek aan het kasteel en de tuinen van Versailles met een fietstocht door het park, gevolgd door een bustocht in Parijs via de Trocadéro met zicht op de Eiffeltoren, de Place de l'Etoile (waar we een toertje van 360° deden), de Champs-Elysées (zingend), de Place de la Concorde, de Madeleine en de Opéra. Avondeten in 'La Bonne Franquette' in Montmartre en een heuse zangprestatie op de trappen van Montmartre.

De volgende dag was voor sommigen moeilijk opstaan ... "pas de commentaires" ... Daarna met de métro naar de Place de la Concorde om een lange wandeling te doen, met onze eigen 'franstalige gidsen', tot de Cathédrale Notre-Dame. In de namiddag bezochten we de Centre Georges Pompidou. We eindigden deze mooie tweedaagse met een boottocht op de Seine tot de Eiffeltoren. 

Merci Paris et Versailles, vous étiez formidables!

Geniet hier nog even mee van de reis!

Onze vijfdejaars inspecteerden of Londen wel klaar was voor de grote trouw van Prins Harry en Meghan Markle. Het antwoord is volmondig Yes! Van The London Eye, Westminster, Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Hyde Park, London Tower, Covent Garden, Shakespeare's Globe ... tot in Oxford Street: alles werd van nabij bekeken en goedgekeurd! Dat we daarnaast ook nog een museum bezochten, de schitterede musical Alladin beleefden en de onderwereld van Jack the Ripper mochten ervaren was heel mooi meegenomen!

We will be back!

Bekijk enkele sfeerbeelden!

Wit hatten viel Spaß in Berlin!

Onze zesdejaars lieten zich 4 dagen onderdompelen in de cultuur van de Duitse hoofdstad. De Brandenburger Tor, Reichstag, het Holocaustmomument, het concentratiekamp, Sachsenhausen en de Berlijnse Muur kennen geen geheimen meer. Tussen al deze zware historische kost door ontspanden ze zich tijdens een fietstochtje door de stad, een spelletje bowling en een danspasje in de disco. Ook een "Wiener Schnitzl" en een halve liter mochten niet ontbreken.

Auf Wiedersehen!

Bekijk hier enkele sfeerbeelden!

De reis naar Griekenland is een voltreffer! De eerste zonovergoten dagen genoten we van een stevige portie cultuur in Athene. Groetjes van 5 en 6 toerisme!

Bekijk hier reeds enkele sfeerbeelden.

Contactinformatie

Adres

Lange Violettestraat 65, 9000 Gent

Telefoon
+32 9 223 96 08
Email

humaniora@nieuwenbosch.be

Algemeen directeur

Dhr. Wim Danschutter

Adjunctdirecteur

Dhr. Ulrik De Roover

Laatste nieuws

Volgende activiteit

Contacteer ons